Wie is JONG

wie-ben-ik

 

Rebecca de Jong is geboren in 1983. Zij is de partner van Tom en moeder van Sam (2012) en Faya (2017). Mensen die haar goed kennen, zullen zeggen dat zij een krachtige, liefdevolle en sensitieve vrouw is. Daarnaast is Rebecca hooggevoelig. Jarenlang heeft zij met deze eigenschap geworsteld, totdat ze de kracht van deze gevoelige aard inzag en leerde hoe zij haar eigen persoonlijke balans terug kan vinden. Het is haar doel om al haar grote of kleine klanten te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn, zodat ook zij hun eigen balans terugvinden.

In 2004 rondde Rebecca haar opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening af en genoot ze jaren van haar werk binnen het onderwijs. Daarnaast verzorgde Rebecca assertiviteitstrainingen aan volwassenen bij Carint+. Ook heeft zij de kans gekregen om binnen een coachings- en trainingsbureau Empowerment trainingen aan jongeren te verzorgen. In 2011 maakte Rebecca een bewuste keuze om een aantal jaren als pedagogisch medewerker te werken binnen de kinderopvang. Hier is de droom ontstaan om als kindercoach een eigen praktijk te kunnen openen. Tijdens haar werk als begeleider van mensen met autisme heeft zij de opleiding tot kindercoach en kinderyogadocent gevolgd en heeft zij van haar droom werkelijkheid gemaakt!

‘In mijn praktijk Kindercoachpraktijk JONG kan ik al mijn werk- en levenservaring benutten. Ik krijg ontzettend veel energie als ik kinderen of hun ouders mag coachen en zij een eigen oplossing voor hun probleem vinden. Met mijn laagdrempelige uitstraling, mijn respectvolle aanpak en een gezonde dosis humor, bied ik mijn klanten de veiligheid binnen mijn praktijk, zodat zij zich kunnen uiten. Als ik contact met je maak, doe ik dat met oprechte aandacht, zodat JIJ centraal staat. Van klanten hoor ik terug dat zij zich daardoor ECHT gezien en gehoord voelen!
Tijdens mijn kinderyoga lessen mag ik ook graag een andere kant van mijzelf laten zien, namelijk mijn speelse kant. Yoga heeft mij als mens in mijn kracht gezet en mij geleerd hoe ik met spanning en stress om kan gaan. Zelf zou ik nooit meer zonder yoga willen. Ik vind het een eer om kinderen op jonge leeftijd te mogen prikkelen met yogalessen die tot de verbeelding spreken. En geniet intens als ik tijdens de lessen de stralende gezichten van de kinderen zie. Zo mooi kan yoga zijn!’ (Rebecca de Jong, coach professional en kinderyoga docent)

PS: als je meer over Rebecca wilt lezen, dan verwijs ik graag naar haar blogs. Enkele daarvan zijn ook te vinden bij OERmoedersvannu.nl