Ouderbegeleiding

JONG biedt jou een luisterend oor en de coaching die jij wenst. Vanuit kortdurende en oplossingsgerichte begeleiding kijken we samen naar de situaties waar jij tegenaan loopt. Ik maak als coach onder andere gebruik van de Reversie Methode. Dit is een eenvoudige maar treffende manier om als ouder inzicht te krijgen in het ‘waarom’ van het gedrag van je kind. Veel kinderen van deze tijd leven vanuit hun gevoel en intuïtie, waardoor ze veel onbewuste signalen oppikken. Zo kunnen kinderen met hun ‘probleemgedrag’ onverwerkte ervaringen en gevoelens spiegelen die in de binnenwereld van de ouder verborgen liggen; waar de ouder zich zelf vaak niet of nauwelijks van bewust is. Het mooie is dat je kind vanzelf mee verandert, als jij onverwerkte ervaringen en emoties in jezelf heelt! De Reversie Methode is ontwikkeld door Sylvia Leegwater.

Je bent van harte welkom in mijn huiselijke praktijkruimte. Indien gewenst kom ik bij jou thuis voor de coaching sessies. Je bent in je eigen vertrouwde omgeving en je hoeft geen oppas te regelen wanneer je kind in bed ligt. Het is jouw coaching, jij kiest.

“Bedankt voor je hulp de afgelopen tijd! Ik voel me een heel stuk beter! De kinderen ook hierdoor! En ik zie weer dat mijn dochter zo’n mooi meisje is. Wat heeft ze haar hart op de goede plek! Bedankt voor alles!!”

 

 

‘Na enkele afspraken merkte ik dat ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen en de lastige situaties met mijn kind beter aankan. Het is veel relaxter thuis en ik ben aan het einde van de dag niet meer zo vreselijk moe.’ (anoniem)

‘Ik kwam binnen met chaos, stress en onzekerheid. Bij Rebecca voelde ik me gelijk op mijn gemak, ik kon mezelf zijn en me helemaal open stellen voor de gesprekken en oefeningen. Daardoor heb ik de rust en het vertrouwen in mezelf weer gevonden. Ik merk en zie het gelijk terug in het dagelijks leven, in de band met mijn zoontje en het aantal conflicten wat we hadden is minder en ze zijn een stuk minder fel. Het betekent niet dat ik nu nooit meer stress, chaos en onzekerheid zal ervaren, maar ik heb geleerd (en leer nog steeds) om de signalen die mijn zoontje afgeeft te herkennen, dit te vertalen naar mijzelf en daardoor meer te begrijpen waarom er strijd, angst of verdriet is.’  (Sanne)