Kinderyoga coaching

Tijdens de kinderyoga coaching bied ik kinderen yoga en coaching op maat. Ik stem de sessies dus helemaal af op de hulpvraag van jouw kind. In mijn praktijk komen kinderen met lichamelijke klachten of ademhalingsproblemen (zonder medische oorzaak), angst- en of spanningsklachten, kinderen die zich erg onzeker voelen of moeite hebben met prikkelverwerking.

Het gaat tijdens de kinderyoga coaching erom dat het kind zelf ontdekt dat alle kracht die hij/zij nodig heeft in zichzelf zit!! Als een kind weet wat hem uit balans haalt, wordt het makkelijker om zijn eigen balans te vinden. Jouw kind leert zich bewust te worden van zijn of haar eigen lichaam en ademhaling, blokkades los te laten en stil te staan bij zijn/haar kwaliteiten. Ik geef jou als ouder praktische tips en vaardigheden, zodat je weet welke yoga oefeningen je thuis samen met je kind kunt blijven doen.

Bij de kinderyoga coaching maak ik bijvoorbeeld gebruik van:
– yogahoudingen
– aandachttraining (mindfulness)
– visualisatie en meditatie
– massage
– ontspanningstechnieken
– gedachte-kracht
– kaartspellen

‘Mijn dochter kan zich beter ontspannen en daardoor gaat het op school ook beter. Zelf ken ik ook heel veel technieken om te ontspannen, maar als moeder zit je er toch te dicht bovenop. Ik ben daarom blij dat ik hulp heb ingeschakeld.’ (Moeder van Kristel)