Kindercoaching

Kindercoaching

Het is niet gemakkelijk om te zien dat je kind vastloopt, vaak boos is, onzeker is of verdriet heeft. Dat doet pijn! En dan wil je maar één ding, dat je kind zich zo snel mogelijk weer goed voelt. Ik help jullie daar graag bij!

Als kindercoach leer ik jouw kind bewust te worden van zijn of haar gedachten en gevoelens en alles wat het aan krachten en talenten in zich heeft. En ook jou als ouder, omdat ik systemisch werk. Daarom plannen we altijd minimaal 1 oudergesprek in tijdens het traject. En als je wilt, kunnen we vaker een sessie inplannen. Jullie kiezen de vorm die bij jullie past!
Ik gun het alle kinderen om trots te kunnen zijn op zichzelf, te staan voor wie ze zijn en een eigen energiebalans te vinden in hun dagelijks leven. Want een kind dat goed in balans is, draagt bij aan een betere balans in het gezin en in de klas. Tijdens de coaching gaan we “op avontuur” met hoofd, hart en handen. En coach ik naar het vinden van een eigen oplossing van het probleem op een zinvolle, creatieve en speelse manier. Ook is het mogelijk om kinderyoga en/of ontspanningstechnieken aan te bieden tijdens de kindercoaching.

Na het kindercoach traject zul je merken dat jouw kind weerbaarder en meer ontspannen is en met meer zelfvertrouwen in het leven staat. Thuis merk je dat er meer verbinding is, meer rust en minder strijd.

Ja! Dit is wat we nodig hebben!

“Wij zijn Rebecca enorm dankbaar voor alle hulp en inzichten die we van haar kregen.
De sfeer bij haar is heel ontspannen en we voelden ons op ons gemak bij haar. Mede door haar openheid kregen wij het gevoel dat we ook echt overal over konden praten, en dat is ook zo gebleken! Er is bij ons in huis nu zo veel meer rust. Dankjewel Rebecca voor alles! Knuf van ons”

Hooggevoeligheid
Ik ben gespecialiseerd in hooggevoeligheid en daarom zijn deze geweldige, maar ook kwetsbare kinderen bij mij aan het goede adres! Hier kunnen ze leren aarden, van hun last een kwaliteit maken, de juiste balans tussen activiteit en rust vinden en uiteraard op adequate wijze grenzen leren stellen.

Kenmerken HSP kinderen:
– vaker extreem boos of extreem blij gedrag
– nemen intens waar
– gevoelig voor prikkels
– meer moeite en meer tijd nodig om indrukken te verwerken
– hebben sneller last van stress en fysieke klachten
– voelen sfeer in ruimtes goed aan
– zijn vaker perfectionistisch
– hebben extreme behoefte aan veiligheid en een liefdevolle omgeving die ze stimuleert om de buitenwereld in te gaan

“Rebecca is een hele fijne coach: vriendelijk, vakbekwaam en zeer prettig in de omgang. Mijn kind voelde zich gelijk heel erg op zijn gemak bij haar.” (moeder van Sanne)

Download hier de Werkwijze kindercoaching

 

Bel rustig voor een gratis kennismakingsgesprek naar 0642270399 of mail naar rebecca@kindercoachpraktijkjong.nl