Coaching voor ouders

‘Het is mijn missie dat jij weer ontspannen kunt genieten van jouw gezin en vol vertrouwen in de opvoeding staat’

Lieve ouder, mijn deur staat open voor jou, want alle zorgen om jouw kind dat vind jij inmiddels echt niet grappig meer. De driftbuien en de strijd. De (faal)angst en de onzekerheid, er gaat geen dag voorbij dat je er niet mee bezig bent. Al dat ge-google wat niets oplevert en waar je moedeloos van wordt. Eigenlijk droom je van rust en harmonie in je gezin.
Je droomt er van dat het gewoon eens lekker gaat. Dat er geen gedoe is.
En jij wilt praktische tips die je direct kunt inzetten! En wat jij vooral wilt is iemand die oordeelloos luistert naar jouw verhaal! Rust in huis en ontspanning. Dat leuke boek weer kunnen lezen die al maanden in de kast lag en waar je nooit aan toe kwam. Of die hobby weer oppakken, omdat je de energie er weer voor hebt. De glimlach terugzien op het gezicht van jouw kind en weten dat het zich goed voelt. Vol vertrouwen in zichzelf en in de wereld. Jij wilt inzicht, bewustwording en de zorgen los kunnen laten. Gewoon weer ontspannen leven. En dat allemaal zonder dat er een etiket op jouw kind/gezin wordt geplakt. Ja toch!

Laat ik nou diegene zijn die jou hierbij kan helpen! Een ervaringsdeskundige moeder en coach. Voor mij is niets menselijks vreemd. Ik begrijp hoe het voelt om zoveel ballen hoog te willen houden en te zien dat ze vallen. Ik begrijp hoe het voelt als je met je handen in het haar zit. Ik begrijp hoe kinderen zijn en dat ouderschap soms heel erg zwaar is. Ik snap je al zonder dat er veel woorden nodig zijn. Hoe prettig is dat! En ik weet ook hoe je hieruit kunt komen. Bijna dagelijks spreek ik ouders die net als jij het ouderschap als zwaar ervaren of gewoon erg onzeker zijn of ze het wel goed doen. Allemaal liefdevolle, zorgzame ouders die maar 1 ding willen en dat is dat hun kinderen gelukkig en blij zijn.

Ben jij er ook klaar voor?
Heb jij ook zo’n zin om de boel om te gooien en het eindelijk anders te doen.
Die cirkel te doorbreken!

Laat alle twijfel dus maar los. Mail of bel mij. Je zult merken dat er direct na ons eerste contact een last van jouw schouders valt. Hehe, er wordt geluisterd, er wordt echt met mij meegeleefd en we gaan er samen wat aan doen. De ervaring leert dat alleen dit al zoveel oplucht.

Je kunt bellen naar 0642270399 voor een gratis telefonische sessie. We bespreken wat ik kan betekenen voor jouw gezin en je krijgt direct een aantal tips!

“Dankjewel voor alle fijne gesprekken, tips en tools om met mijn ventje de weg terug te vinden. Ik kwam voor Mees maar heb ontzettend veel over mezelf geleerd.
Ik vind jou echt een geweldig mooi ‘mens’. Ik vond het fijn mijn verhaal met jou te kunnen delen zonder oordeel. Ik kwam mezelf tegen, kwam tot de ontdekking dat Mees meer op mij lijkt dan ik dacht. Wat heb jij veel kwaliteiten in huis. Dankjewel voor alles!”
(Jorien Beernink, moeder van Mees, 6 jaar)

 

Vragen die ik regelmatig krijg:
– Hoe kan ik omgaan met de huilbuien of driftbuien van mijn kind?
– Ik geloof dat mijn kind hooggevoelig is, en nu?
– Kun je mij handvatten geven bij de opvoeding van mijn temperamentvolle kind?
– Mijn baby huilt zoveel, wat kan ik daaraan doen?
– Ik maak mij zorgen om het volle hoofd van mijn kind, hoe kan ik mijn kind helpen ontspannen?
– Mijn kinderen maken veel ruzie, hoe kan ik daarmee omgaan?
– Er heerst onrust in huis, kun je me helpen zodat het weer gezellig wordt?
– Mijn kind is erg angstig, hoe kan ik daarmee omgaan?
– Mijn kind wil niet alleen in bed slapen, wat moet ik doen?
– Mijn kind is agressief, hoe kan ik dat stoppen?
– Mijn kind vraagt steeds mijn aandacht, hoe kan ik daarmee omgaan?

‘Ik kwam binnen met chaos, stress en onzekerheid. Bij jou voelde ik me gelijk op mijn gemak, ik kon mezelf zijn en me helemaal open stellen voor de gesprekken en oefeningen. Daardoor heb ik de rust en het vertrouwen in mezelf weer gevonden. Ik merk en zie het gelijk terug in het dagelijks leven, in de band met mijn zoontje en het aantal conflicten wat we hadden is minder en ze zijn een stuk minder fel. Het betekent niet dat ik nu nooit meer stress, chaos en onzekerheid zal ervaren, maar ik heb geleerd (en leer nog steeds) om de signalen die mijn zoontje afgeeft te herkennen, dit te vertalen naar mijzelf en daardoor meer te begrijpen waarom er strijd, angst of verdriet is.’  (Sanne)

 

Als jij na een gratis telefonische kennismakingssessie denkt dat ik degene ben die jou zou kunnen ondersteunen bij jouw hulpvraag dan is het mogelijk om een of meerdere coaching sessies in te plannen.

Coaching voor ouders: 1 sessie van 75 tot 90 minuten voor € 80,-
Coaching voor ouders: 3 sessies van 75 tot 90 minuten voor € 197,-
Coaching voor ouders: 5 sessies van 75 tot 90 minuten voor € 347,-