Coaching volwassenen

JONG is een praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en bewustZIJN. Een praktijk waar jij oude patronen kunt leren loslaten en het leven kunt gaan vormgeven zoals JIJ dat wilt! Ik streef er altijd naar jou te leiden naar jouw eigen waarheid en inzichten. Persoonlijke coaching is er voor iedereen die naar zichzelf durft en wil kijken. Voelt het goed en wil je meer weten? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke ontmoeting of neem telefonisch contact met mij op.

Ja, dit is wat ik zoek, kom maar door!

“Rebecca is een coach die scherp kan luisteren, waardoor je goede feedback van haar krijgt en zij jou weer aan het denken zet.”

“Ik kreeg de ruimte om weer even helemaal tot mezelf te komen. Even aan mezelf denken en niet aan wat een ander daarvan zou vinden. Wat mag ik voelen? Wat mag er zijn? Wat wil ik? Ik heb geleerd om naar mijn hart te durven luisteren, ook al deed dat pijn. Ik heb er rust door gekregen.”

“Ik ben heel erg blij dat ik bij jou heb aangeklopt en niet bij een psycholoog. Dat zou niet bij mij hebben gepast. Ik voel hier veel meer gelijkwaardigheid. Bedankt.”

“Elke keer als ik bij jou ben geweest, verandert er weer veel bij mij en in mijn omgeving. Altijd positief trouwens.”

“Wat er gebeurde tijdens de familie opstelling vond ik heel bijzonder. Het heeft voor nieuwe inzichten gezorgd.”

Voor vrouwen heeft JONG een speciale Training voor BewustZIJN