Dat je dochter middenin zo’n akelig sprongetje zit en daardoor nog vaker nog driftiger reageert. En dat jij dan bedenkt om met haar, zonder buggy, naar de stad te fietsen🙈. En dat je haar dan constant moet tillen, omdat ze je anders wegloopt en haar weg moet grissen van straat om niet aangereden te worden door fietsers. En zij, omdat ze niet krijgt wat ze wil, zichzelf op de vloer bij de Kruidvat gooit en keihard haar hoofd stoot. En dat je dan eindelijk opgelucht, met zowel kind als boodschappen onder de arm bij de fiets aankomt en je je dan vervolgens afvraagt hoe je nu alles in deze fietstassen krijgt (want kind er eerst in betekent hysterie en dan valt de fiets bijna om, maar boodschappen eerst betekent kind die opnieuw wegloopt).
En dat je dan zo ongelooflijk blij bent dat er dan een vriendelijke mevrouw langskomt die vraagt of ze jou moet helpen, omdat ze ziet dat het zweet je inmiddels van je kop gutst. En jij alleen maar kunt zeggen: dank u, dank u🙏(en bij jezelf denkt, dit nooit weer)

Dat…….

Reageer