12 apr 2019
april 12, 2019

De Wet van Aantrekkingskracht

0 reacties

Enkele weken terug nam ik een kleurplaat van de Jumbo mee. Sam heeft nog nooit eerder met zo’n winactie meegedaan, maar nu hij kan lezen en zelf ontdekte wat er te winnen viel, wilde hij maar al te graag als kleine Picasso aan de slag. ‘Mam’ zei hij, ‘Ik ga het heel mooi maken, zodat ik win en dan wil ik de pretpark kaarten winnen!!’
Zijn vader en ik keken wat bedenkelijk, omdat de kansen natuurlijk klein zijn. Echter, hij geloofde er zo enorm in, dat we zijn positieve  overtuiging wilden aanmoedigen. ‘Ja schat, als jij elke dag even een stukje gaat kleuren, dan lever ik hem volgende week voor je in en wie weet win je wel’

Zo gezegd zo gedaan. Sam kleurde elke dag van de week met veel enthousiasme en vertelde iedereen wat hij ging winnen. Jaja, hij wist het zeker, hij ZOU gaan winnen!

Iets in ons wilde hem behoeden voor een teleurstelling natuurlijk. We hielden ons zo goed mogelijk in.

De kleurplaat had ik ingeleverd. En eerlijk is eerlijk ik leverde het in bij de nieuwe Jumbo. Dat zou de winkansen van mijn zoon  vergroten. (Zoals een echte curling moeder zou doen 😂)

Een paar dagen later ontving ik een mail. Uw zoon heeft 3 kaartjes voor Hellendoorn gewonnen!!

Dit is nu de wet van aantrekkingskracht!!

Reageer